Analýza financovania poľnohospodárstva v roku 1999 z úverových zdrojov - Chrastinová, Zuzana
Úvery poskytnuté poľnohospodárskemu sektoru v roku 1999 z krátkodobého a dlhodobého hľadiska. Záruky z fondu Slovenskej záručnej a rozvojovej banky. Poľnohospodárske zmenky, dodávateľské a odberateľské úvery, skladiskové a tovarové záložné listy a barterový obchod v poľnohospodárstve.