Vysokému školstvu na Slovensku nestačia len kozmetické úpravy - Reiselová, Eva
Návrh Koncepcie rozvoja vysokého školstva pre 21. storočie by sa po pripomienkovaní mal dostať na rokovanie vlády v podobe návrhu zákona o vysokých školách. Vývoj vysokých škôl. Právna subjektivita fakúlt. Postavenie univerzít. Otázka pedagogicko-vedeckých titulov.