Expresní, kurýrní a balíkové služby - Šubert, Miroslav
Proforma faktúra a údaje, ktoré v nej majú byť uvedené. Prepravné podmienky expresných a balíkových služieb. Reklamácia. Rozsah zodpovednosti prepravcu. Ukážka proforma faktúry spoločnosti Federal Express.