Zákon o životnom minime
Úplné znenie zákona č. 125/1998 Z.z. o životnom minime a o ustanovení súm na účely štátnych sociálnych dávok v znení opatrenia MPSVR SR č. 160/1999 Z.z. a opatrenia MPSVR č. 187/2000 Z.z.