Scházejí potraviny - Stěpanov, Valerij
Finančná kríza a krach ruského poľnohospodárstva. Vývoj výroby základných druhov potravín. Spotreba potravinárskych výrobkov v Ruskej federácii. Príčiny nedostatočného rastu produkcie potravinárskeho priemyslu.