Úprava odmeňovania zamestnancov rozpočtovej sféry - Ješinová, Rozália
Úprava (zvýšenie) platových taríf pre pedagogických pracovníkov s účinnosťou od od 1. júla 2000 a od 1. septembra 2000. Týmto nariadením sa vykonávajú niektoré terminologické zmeny niektorých ustanovení v nariadení vlády č. 249/1992 Zb.. Ide o zmeny vyvolané zmenami niektorých doposiaľ prijatých súvisiacich zákonov. Niektoré zmeny v nariadení vlády č. 250/1992 Zb.