Jubilejné zasadnutie asociovaných členov Federácie bánk Európskej únie - Marenčík, Miroslav
Desiate zasadanie pridružených členov Bankovej federácie Európskej únie (FBE) sa konalo na Cypre (rok 2000). Konferencia bola zameraná na predstavenie ekonomiky, financií a finančného práva hosťujúcej krajiny, aj hosťujúcej asociácie bánk. Zaoberala sa aj novou Bazilejskou smernicou a opatreniami zamedzujúcimi praniu špinavých peňazí cez bankovú sústavu EÚ. Najvýznamnejšie názory a informácie z vystúpenia jednotlivých rečníkov.