Budúcnosť majú veľké balenia - Kapšová, Renata
Trh pracích prostriedkov na Slovensku. Kritériá segmentovania trhu pracích prostriedkov. Spotreba pracích prostriedkov. Komunikácia značiek pracích prostriedkov. Výrobcovia pracích prostriedkov.