Rievajová, E. a kol.: Sociálne zabezpečenie. Bratislava, Sprint vfra, 146 s. - Stanek, Vojtech
Recenzia na publikáciu: Rievajová, E.: a kol.: Sociálne zabezpečenie. Publikácia vysvetľuje súčasný systém sociálneho zabezpečenia, jeho funkcie, ciele a nástroje. Napĺňa tézu od sociálnej starostlivosti (paternalizmu) cez sociálne zabezpečenie k sociálnemu poisteniu.