Ako sa riadia podniky na Slovensku - víťazstvá a prehry - Slávik, Štefan, 1955-
Dňa 29. marca 2000 usporiadala Katedra manažmentu FPM a Centrum ďalšieho vzdelávania EU odborný seminár a diskusné fórum pod názvom Manažment 2000. Tematicky bol seminár venovaný strategickému riadeniu, personálnemu manažmentu a riadeniu ľudských zdrojov.