Vývoj zberových plôch agregovaných skupin plodín na ornej pôde za ostatných 30 tokov na svete - Jurášek, Prokop
Analýza zmien zberových plôch plodín pestovaných na ornej pôde počas ostatných 30 rokov na svete. Výrazné zmeny v absolútnom rozsahu zberových plôch a ich podiel na celkovom rozsahu ornej pôdy na svete. Analýza 8 agregovaných skupín plodín. Zmeny a príčiny zmien.