Priemerné úroky z korunových úverov sú najnižšie za ostatné desaťročie - Kovalčík, Ján
Pokles úrokovej miery z úverov poskytnutých slovenskými bankami na najnižšiu úroveň od vzniku samostatnej SR. Úročenie úverov pre verejný sektor, súkromný sektor a podniky pod zahraničnou kontrolou. Nové úvery výrazne lacnejšie. Priemerné úrokové sadzby z úverov. NBS neupozorňuje na deformácie.