Parky na Slovensku - Onuferová, Marianna
Prijatie zákona o priemyselných parkoch si zo štátneho rozpočtu na rok 2001 vyžiada 500 mil. Sk, s čím ministerstvo financií nesúhlasí. Základné informácie o projektoch priemyselných parkov v SR.