Priaznivý vývoj zahraničného obchodu pokračuje - Onuferová, Marianna
Za prvých sedem mesiacov roku 2000 sa deficit obchodnej bilancie medziročne znížil o 61,1 percenta na 11,2 mld. Sk. Pozitívny vývoj obchodnej bilancie na Slovensku. Schodok obchodnej bilancie v Českej republike.