Obchodujme na internete - Folba, Marián
O nových obchodných službách WEB informačného centra (WIC) Fondu na podporu zahraničného obchodu hovorí RNDr. M. Folba, CSc, vedúci odboru informatiky a Ing. Ivo Křemen, vedúci oddelenia internetových služieb. WIC je verejne prístupný a umožňuje malým a stredným podnikateľom okamžité informovanie o možnostiach exportu výrobku, pričom zároveň sprostredkuje kontakt s potenciálnymi zahraničnými patrnermi. Ďalšie služby WIC.