Dovolenka na zotavenie - Jendrálová, Anna
V záujme splnenia účelu dovolenky na zotavenie platí zásada vyčerpať dovolenku v celku alebo v čo najväčších častiach. Čerpanie do konca kalendárneho roka. Hromadné čerpanie dovolenky. Prerušenie dovolenky.