Nové bankovky 10 a 5 USD z histórie novej série - Boskovičová, Rozália
Séria nových bankoviek, ktoré vydávajú USA od roku 1996, má zabezpečiť dostatočnú ochranu pred novými technologickými postupmi, ktoré je možné použiť pri falšovaní peňazí.