O zrkadle identity firmy - Jaššo, Matej
Corporate image (podniková identita) poskytuje firme odpoveď na otázku, ako je vnímaná verejnosťou a či jej smerovanie je v súlade so zámermi vedenia. Vzťah imidžu a CI. Situácia, keď imidž je lepší ako skutočnosť. Situácia, keď imidž je horší ako skutočnosť. Tvorba cieľového imidžu.