Rusko v Spoločenstve nezávislých štátov v podmienkach globalizácie svetovej ekonomiky a politiky - Jagja, Vatanjar Saidovič
Optimistické prognózy vzťahov Ruska a SNŠ po prezidentských voľbách v Rusku. Vzťahy rozhodujúcich krajín sveta a globálnych medzinárodných a regionálnych organizácií k Rusku.