Financie
Mimoriadna príloha Trendu. Banky - privatizácia, štátna podpora, elektronické bankovníctvo, bankovníctvo v SVE. Leasing - Slovensko, Európa. Poisťovne - neživotné poistenie, životné poistenie, doplnkové dôchodkové poistenie, svetové poisťovníctvo. Kapitálový trh.