Druhy cenných papierov a zdaňovanie príjmov z ich predaja - Michňová, Angela
Klasifikácia cenných papierov. Právna úprava investičných kupónov, kupónov a zmeniek. Obchodovanie s cennými papiermi. Zdaňovanie príjmov plynúcich z predaja cenných papierov. Príjmy oslobodené od dane z príjmov. Praktické príklady.