K niektorým zmenám zákona o zamestnanosti - Janušová, Mária
Obsah zákona NR SR č. 245/2000 Z.z. o zamestnanosti je zameraný na vytvorenie právnych podmienok pre zamestnávanie dlhodobo nezamestnaných občanov na dohodnutých verejnoprospešných pracovných miestach pre dlhodobo nezamestnaných a pre zníženie vymeriavacieho základu na platenie príspevku na poistenie v nezamestnanosti pre samostatné zárobkovo činné osoby, ktoré sa rozhodli pre paušálnu daň.