V prvom polroku vykázala Poisťovňa Tatra stratu, jej trhový podiel klesá - Záborský, Ján
Hospodárenie Poisťovne Tatra, a.s. Bratislava v prvom polroku r. 2000. Hospodárenie s takmer štyri miliónovou stratou, porovnanie s r. 1999, kedy bola poisťovňa zisková. Príčiny záporného hospodárskeho výsledku. Predpísané poistné a obchodná produkcia Poisťovne Tatra. Vybrané hospodárske parametre poisťovne.