Poláci jsou nejdál - Dubská, Drahomíra
Regiónu strednej a východnej Európy dominujú poľské a české banky. Prehľad TOP bánk v krajinách strednej a východnej Európy. Vyspelosť bankovníctva v jednotlivých krajinách. Najväčšie akvizície v bankovníctve v strednej a východnej Európe. Záujem o región zo strany zahraničných bánk. Poradie rizikovosti krajín regiónu. Úvery súkromnému sektoru. Podiely cudzieho bankového kapitálu v krajinách strednej a východnej Európy.