Zisťovanie vekovej štruktúry novoprijatých doktorandov v školskom roku 1998/1999 a absolventov doktorandského štúdia v roku 1998 - Petrášová, Alexandra
Veková štruktúra novoprijatých doktorandov v školskom roku 1998/1999 a absolventov doktorandského štúdia v roku 1998.