Cena a cenová politika v pasívnom zahraničnom cestovnom ruchu - Bajaník, Tibor
Charakteristika východísk tvorby kalkulácie ceny zájazdu v pasívnom zahraničnom cestovnom ruchu. Obsah kalkulácie ceny zájazdu. Osobitosti služieb obsiahnutých v kalkulácii zájazdu (dopravné služby, ubytovacie služby, sprievodcovké služby, ostatné, provízia cestovnej kancelárie).