Výdavky na technické zhodnotenie majetku uplatňované nájomcom v rámci finančného leasingu s príkladom - Fehér, Július
Čo sa považuje za technické zhodnotenie majetku a ako sa odpisuje. Rekonštrukcia. Modernizácia. Zvýšenie vstupnej alebo zostatkovej ceny. Zmena v posudzovaní technického zhodnotenia plne odpísaného majetku. Odpisovanie technického zhodnotenia nájomcom pri leasingu. Podmienky, za ktorých má právo odpisovať technické zhodnotenie nájomca. Limit 20 000 Sk. Ilustračný príklad.