Predať, či nepredať, zdaniť, či nezdaniť dlhopis Fondu národného majetku SR - Mäsiarová, Terézia
Zdaňovanie výnosu dlhopisu. Zdanenie príjmu z predaja dlhopisu, ak fyzická osoba o ňom neúčtuje. Splatenie dlhopisu. Zdanenie príjmu z predaja (splatenia) dlhopisu, ak o ňom fyzická osoba účtuje. Kompenzácia daňových nedoplatkov.p