Zásady vlády Slovenskej republiky pre postupy pri správe a vysporiadaní pohľadávok Slovenskej republiky ...
Uznesením vlády SR č. 519 zo dňa 6. júla 2000 boli schválené Zásady vlády Slovenskej republiky pre postupy pri správe a vysporiadaní pohľadávok Slovenskej republiky v zahraničí, ktoré vypracovalo Ministerstvo financií SR. Podľa týchto zásad je potrebné postupovať v oblasti správy a vysporiadania pohľadávok SR v zahraničí od 1. septembra 2000. Úplné znenie zásad.