Ťažko nadobudnuté skúsenosti - Tytykalová, Halka
Plusy a mínusy privatizácie bytového fondu SR. Prevody vlastníctva a legislatíva. Vývoj registrácie spoločenstiev vlastníkov bytov v SR. Najväčšie problémy spoločenstiev vlastníkov.