Bučina sa zbavuje podružných aktivít - Hrúz, Juraj
Hospodárenie drevárskeho podniku Bučina, a.s. Zvolen. V r. 1998 vznikla dcérska spoločnosť Bučina Zvolen, a.s. Zvolen, kde sa presunula výroba dreva a preglejky a píly. Bučina by sa mala v budúcnosti venovať len podnikaniu spojenému s drevárstvom. Vyjasnenie majetkových vzťahov, zostáva len jeden majoritný akcionár. Prínosy z investícií. Tržby, vývoz, hospodársky výsledok.