Motivovat, nebo donucovat? - Bohatová, Vladimíra
Miera nezamestnanosti vo vyspelých európskych krajinách klesá. Počet mladých ľudí bez práce naopak stúpa. Vlády jednotlivých krajín pripravujú programy, ktoré by túto nepriaznivú situáciu zmenili.