Finančný lízing v roku 2000 s príkladmi - Kováčová, Zdenka
Úprava lízingu v zákone č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Základná úprava daňových povinností pre prenajímateľa. Základné náležitosti lízingového spôsobu odpisovania. Základná úprava daňových povinností nájomcu. Vybrané špecifiká a problémy po 1.1.2000. Zvýšenie nájomného v priebehu trvania lízingovej zmluvy. Poplatok za uzatvorenie lízingovej zmluvy. Úhrada koncesionárskych poplatkov. Praktické príklady.