Slovenská republika si je vedomá práv i povinností člena OECD - Podstupka, Ivan
Vznik a vývoj OECD v skratke. Chronológia cesty SR do OECD. Prejavy generálneho tajomníka OECD Donalda Johnstona a slovenského vicepremiéra Ivana Mikloša k vstupu Slovenska do OECD.