Dětské nemoci elektronického obchodu - Máchová, Alena
Prínosy, ktorými si elektronický obchod zabezpečil raketový štart na poli predaja. Princípy predaja cez internet. Príklad veľkého úspechu najväčšieho virtuálneho obchodného domu Amazon. Ako by mal technicky aj marketingovo fungovať on-line obchod, aby uspokojil zákazníka. Propagácia elektronického obchodu.