Výroba pneumatík - Janoška, Juraj
Z obsahu: Trhové podmienky nútia pneumatikárov do zásadnej reorganizácie. Jednotkou na slovenskom trhu je Matador. Barum Continental dynamicky rastie. V Poľsku vyrába kompletná veľká trojka. V Maďarsku bez výpovedí. Continental posilňuje svoju globálnu pozíciu. Aj Michelin koncentruje výrobu do veľkých fabrík. Goodyear sa pasuje so ziskovosťou.