Změní se v USA po volbách hospodářská politika? - Prchal, Miroslav
Stručná rekapitulácia osemročnej éry prezidenta Clintona. Chrakteristika hospodárskeho vývoja USA. Priority hospodárskej politiky podľa Al Gore a George W. Busha.