Japonsko: nové trendy v jaderné energetice a jejich mezinárodní aspekt - Levora, Jan
Oneskorený vývoj jadrovej energetiky v Japonsku. Prehľad jadrových zariadení v Japonsku k 1.1. 2000. Politika odporu jadrových elektrární.