Dáni zvolili národnú identitu, nie monetárnu suverenitu - Stavrovská, Ivana
Výsledky dánskeho referenda o vstupe krajiny do menovej únie. Dáni odmietli euro. Národné aj európske aspekty referenda. Porovnanie základných makroekonomických ukazovateľov Dánska a Eurozóny.