Maďarsko za desať rokov zvládlo najťažšiu fázu transformácie ekonomiky
Z vystúpenia prezidenta Maďarskej národnej banky Györgya Surányiho na diskusnom fóre HNClubu. Ekonomický rast Maďarska v posledných rokoch. Tri vlny reforiem. Reštrukturalizácia pomocou mikroekonomickej šokovej terapie. Nová menová politika Maďarska. Makroekonomické ukazovatele.