Maďarsko za desať rokov zvládlo najťažšiu fázu transformácie ekonomiky
Pokračovanie vystúpenia prezidenta Maďarskej národnej banky Györgya Surányiho na diskusnom fóre HNClubu. Zlepšenie fiškálnej pozície Maďarska. Postupné znižovanie inflácie. Plusy a mínusy fixného kurzu forintu. Plnenie úloh pre kandidátske krajiny na vstup do EÚ.