Estonsko na vytoužené cestě zpět do Evropy - Bílý, Jiří
Prehľad základných údajov o Estónsku. Z histórie Estónska. Demografické zmeny. Hospodársky vývoj a vnútropolitické zmeny. Integračný proces a ciele zahraničnej politiky.