Život v 3G začíná (M-commerce)
Celosvetový štart tretej generácie mobilnej rádiovej siete 3G sa očakáva budúci rok najskôr v Japonsku, následne v Európe a Severnej Amerike. Dôvody vzniku a prínosy 3G. Evolúcia v mobilných informáciách a v rýchlosti prenosu dát. Využitie pre podniky.