Trend Top 2000
Výročné ceny Trendu. Najväčšie nefinančné podniky. Najväčšie podniky v regiónoch. Odvetvia. Automobilový trh. Počítačový trh. Reklama a médiá. Kapitálový trh. Banky. Poisťovne. Lízingové spoločnosti. Vysoké školy. Zdravotné poisťovne.