Kreatívne štúdiá neprežili rok 2000 - Žiačiková, Barbora
Kreatívne štúdiá na Slovensku. Len tri firmy mohli mať skutočne visačku kreatívneho štúdia. Dnes sú zo všetkých troch firiem, všetkých veľmi úspešných, fullservisové agentúry. Príčiny zániku týchto firiem. Slovensko ešte nepochopilo význam využívania kreatívnych štúdií.