Daňové a exekučné konanie - Mrvová, Marta
Definícia daňového exekučného konania. Daňové exekučné konanie začaté do 31. augusta 1999. Výzva na zaplatenie daňového nedoplatku. Exekučný titul. Exekučný príkaz. Odklad výkonu rozhodnutia. Náklady exekučného konania. Rámcová úprava daňovej exekúcie. Daňové exekučné konanie od 1. septembra 1999. Súbeh exekúcií. Vylúčenie veci exekúcie. Záložné práva veriteľov. Ukončenie daňového exekučného konania.