Reštrukturalizácia a privatizácia elektroenergetiky
Dôvody reštrukturalizácie a privatizácie elektroenergetiky na Slovensku. Súčasné ceny, tarify a toky platieb. Výhody a nevýhody súčasnej štruktúry elektroenergetiky. Tabuľky: vývoj výroby a spotreby elektrickej energie v SR a medzinárodné porovnanie cien elektriny pre odberateľov.