Reštrukturalizácia a privatizácia elektroenergetiky
Pokračovanie článku: Výhody a nevýhody súčasnej štruktúry elektroenergetiky na Slovensku. Návrh riešenia vybraných problémov. Vplyv reštrukturalizácie na zamestnanosť v elektroenergetike.