Internet kontra umenie - Matuška, Daniel
Globalizácia spolu s internetom môže pôsobiť na spoločenský vývoj až nebezpečne antiproduktívne. Problematika ochrany autorských práv. Základné pilire autorského práva. Založenie ochrannej organizácie CISAC. Ochranné organizácie na Slovensku. SOZA, SLOVGRAM, LITA a OZIS.