Znižovanie emisií CO2 cestnej dopravy v Európskej únii - Kurinec, Ján
Ekonomické a regulačné nástroje znižovania emisií z dopravy. Legislatíva Európskej únie týkajúca sa emisií CO2 spôsobených cestnou dopravou.